30Aug

Realizimi i trajnimit “Guidat Lokale”

Me datë 30 Gusht u realizua trajnimi me temë “Guidat lokale“ në zonën e Ndroqit në kuadër të projektit: Në kërkim të “thesarit” të fshehur në kokrrat e gjelbërta.

Ky aktivitet organizohet në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkia e Tiranës.

[/vc_text_element][/vc_column][/vc_row]

image00004
image00005
image00003
image00002
_DSC0023
_DSC0012
15Aug

Agroturizmi rreth ullishtave shekullore si monument natyre dhe trashgëgimie

Me datë 12 Gusht u realizua trajnimi me temë “Agroturizmi rreth ullishtave shekullore si monument natyre dhe trashgëgimie“ në zonën e Ndroqit në kuadër të projektit: Në kërkim të “thesarit” të fshehur në kokrrat e gjelbërta.

Ky aktivitet organizohet në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinise 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me #BashkiaTirane.
#tirana #youth #EuropeanYouthCapital2022 #eyc2022 #ActivateYouth #EuropeanYearOfYouth #nationalyouthcongress #CityOfTirana

[/vc_text_element][/vc_column][/vc_row]

_DSC0008
_DSC0009
_DSC0002
_DSC0012
_DSC0017
_DSC0021
_DSC0030
_DSC0036
_DSC0067
_DSC0071
28Jul

Po Ndodh Tani…

Trajnim për rritjen e njohurive mbi produktet shqiptare organike dhe tipike te zonës së Ndroqit në kuadër të projektit: Në kërkim të “thesarit“ të fshehur në kokrrat e gjelbërta.

Ky aktivitet organizohet në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkia Tiranë.